Uw partner voor natuursteen
 

Vroeger ging men voor een brood naar de bakker, voor vlees naar de slager en voor natuursteen naar de steenkapper. Dit lijkt in onze huidige maatschappij wat vervangen te worden door totaalpakketten. Maar waarom zou u niet naar de natuursteenkapper komen? Alleen dan bent u zeker van de correcte informatie over het product en de verdere behandeling. Bovendien beschikken wij als natuursteenkapper over een zeer breed gamma aan graniet en marmer.

Kom daarom bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeker ook eens langs bij ons. Wij maken u met alle plezier een mooie offerte voor uw keukenblad.

De allernieuwste trend in keukens zijn de marmeren, rechtstreeks van Italië, keukenbladen .  Met zijn mooie klassevolle look eist marmer nu ook meer en meer zijn plek op in onze hedendaagse keukendesigns. Alhoewel marmer een zachter materiaal is dan bijvoorbeeld graniet, kan het met de juiste behandeling eveneens dienen als aanrecht.

Omdat natuursteen altijd meer zegt als u het met eigen ogen kan bekijken, kan u bij ons een selectie platen marmers en granieten komen bezichtigen. Hierbij zijn ook enkele exclusieve marmers die niet altijd verkrijgbaar zijn.

Bent u tevreden over uw aankoop, laat het ons zeker weten!

Om onze site en promomateriaal mooi up to date te houden zijn wij op zoek naar recente foto's van onze realisaties. Dus bent u tevreden en wilt u dat graag delen, stuur dan een mooie foto naar administratie@natuursteen-vanham.be en misschien wint u wel een etentje voor 2. 

Elke 2 maand wordt de mooiste foto door ons beloont met een etentje voor 2 in 't onderwerp te Lommel. De winnaar wordt bekend gemaakt via facebook. Like dus zeker ook onze pagina (www.facebook.com/natuursteenvanham) om te zien of u gewonnen heeft. 

Veel succes!