Badkamer

Badkamer

Nooit meer waterlekken met een douchebak uit natuursteen! Door het gebruik van volledige wandplaten en dus een minimum aantal voegen wordt het risico op lekken voor bijna 100% uitgesloten. Één van onze meest gebruiksvriendelijke afwerkingen voor de douche is de Anticato. Door zijn oneffen oppervlak blijven er geen zichtbare druppels achter.

Inloopdouches, aangepaste inrijdouches voor personen met een fysieke beperking en gewoon douchebakken in natuursteen worden steeds vaker gevraagd. Kom dus gerust eens langs om uw mogelijkheden te bespreken.​​​​​​​

U kan deze prachtige steen natuurlijk ook altijd gebruiken om uw bad te omlijsten, maak er een mooie wastafel van of gebruik het gewoon als muurbekleding. Tevens voelt de steen heerlijk aan onder de voeten als hij nat is. Met natuursteen in uw badkamer kan u gewoon niet fout gaan. Dit prachtige natuurproduct komt hier volledig tot zijn recht.

Meest gebruikte natuursteen in de badkamer: Belgische blauwe hardsteen, Jasberg antiek (graniet) en Zimbabwe antiek (graniet).

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?