Exterieur

Exterieur

Natuursteen Van Ham houdt zich op grote schaal bezig met het vervaardigen van duurzame producten voor de bouwwereld. Steeds meer aannemers kiezen, als het om dorpels, afdekstenen, omlijstingen, zwembadranden etc gaat voor hardsteen. Denk maar aan de populaire pastorijstijlhuizen met hun prachtige deuromlijstingen.

Hardsteen is een kwalitatief hoogwaardig product en daarom uitermate geschikt voor verwerking in en om gebouwen. In onze steenkapperij kunt u terecht voor raamdorpels, traptreden, afdekstenen, deur- en raamomlijstingen, etc. Omdat Natuursteen Van Ham alleen met de beste materialen werkt, wordt er alleen gebruik gemaakt van Belgisch Hardsteen verdeeld door Carrieres du Hainaut.

Voor verdere informatie hieromtrent kan u terecht op volgende website: www.carrieresd en www.carrieresduhainaut.com.

Uiteraard kunnen de verschillende bouwproducten ook uitgevoerd worden in marmer en granietsoorten. Bij moderne woningen wordt steeds vaker voor graniet gekozen. Het zijn vaak zeer strakke huizen met een donkere baksteen waarvoor Belgische hardsteen te licht wordt na verloop van tijd. Om deze reden wordt er vaak voor donkere graniet gekozen. Deze houdt zijn kleur en komt volledig tot zijn recht bij de donkere bakstenen.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologie├źn en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos ge├»ntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?