Over Ons

Over ons

Al 78 jaar actief als steenkapper 

Omdat bij ons echt alles op maat gemaakt wordt is elk project mogelijk. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken! Tevens streven we naar de beste prijs-kwaliteit verhouding voor zowel onze particuliere als onze professionele klanten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen wij u steeds het beste advies geven om al uw projecten tot een goed einde te brengen.

De laatste jaren hebben we ons meer en meer gespecialiseerd in het op maat maken van aangepaste douchebakken en wandbekleding. Dit kan zowel handig zijn voor mensen met een beperking als voor mensen die een jaartje ouder worden. De douche wordt dan volledig naar wens gemaakt.

U kan er bijvoorbeeld met de rolstoel inrijden of er wordt een klein bankje voorzien zodat u kan gaan zitten in de douche. Uiteraard wordt de douche altijd voorzien van antislipstroken of een niet glad materiaal zodat uitglijden ook geen gevaar meer vormt.

Het bedrijf is in 1948 opgericht door Albert Van Ham, voormalig medewerker van steenkapperij Broux-Kiggen in Bree. Met de hulp van de volgende generaties groeit het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende uit de sector en in de regio.

In 1995 komt Danny Verlaek, kleinzoon van Jaak Broux, oprichter van steenkapperij Broux-Kiggen, in het bedrijf. Geen onbekende voor de familie Van Ham dus.

In 2003 wordt het bedrijf helemaal overgenomen door Danny Verlaek en zijn vrouw Renate  en in 2014 neemt Marc Verlaek, de oudere broer, de taken van Renate en algemene bedrijfsleiding over. De familiewaarden van het bedrijf zijn door de jaren heen steeds in tact gebleven.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?