Vloeren en trappen

Vloeren en trappen

Trappen

Een trap in natuursteen spreekt erg tot de verbeelding. Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt voor vloeren en trappen en trekt meteen het oog van elke bezoeker. Bovendien is de natuursteen onderhoudsvriendelijk, waardoor een trap kuisen nog nooit zo makkelijk werd! We bieden verscheidene mogelijkheden in materiaal en afwerking, zo kan je, je trap ook echt naar je eigen smaak maken.

Aangezien een trap niet zoveel te leiden heeft als een aanrechtblad kan u in tegenstelling tot bij een aanrecht wel alle soorten natuursteen hiervoor gebruiken. Het is wel aangewezen even na te denken over de bewerking van de steen. Zo is een gepolierde trap veel gladder dan eentje die geantikeerd is. Je kan er ook voor kiezen om een antisliplaag aan te brengen op elke trede. Dan wordt er een kleine strook gezandstraald om zo meer grip te hebben op de trap.

Onze plaatsingsdienst komt de trap opmeten en in alle nauwkeurigheid bij u plaatsen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Vloeren

 Op vloeren van marmer, graniet, leisteen of kwartsiet kan worden geleefd. Het materiaal kan tegen een stootje, is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Een pluspunt is dat het materiaal prettig aanvoelt als u graag op blote voeten loopt. Daarnaast kunnen de vloeren makkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologie├źn en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos ge├»ntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?