Producten

Producten

Alles wordt in ons werkhuis op maat gemaakt. Als u het kan bedenken kunnen wij het maken en dit in verschillende soorten natuursteen. Zo hebben we meerdere soorten Graniet en Marmer en hebben we de kwaliteit van de Belgische blauwe hardsteen in huis. Deze kunnen allemaal op verschillende manieren, naar uw behoeften worden bewerkt en afgewerkt. Ook denken wij op lange termijn en geven we u tips mee om de steen langer mooi te houden.

We hebben een ruim assortiment aan onderhoudsproducten om ervoor te zorgen dat uw natuursteen optimaal blijft. Nu heeft deze natuurlijk niet veel onderhoud nodig. Eén behandeling bij het plaatsen van de steen met bijvoorbeeld een kleurverdieper en hij is een leven lang beschermd.

Onze plaatsingsdienst zorgt ervoor dat uw aanrecht, uw badkamermeubel of uw trap tot in de puntjes perfect opgemeten en geplaatst wordt. Na het opmeten wordt alles in huis op maat voor u gemaakt waarna het bij u vakkundig door onze professionals geplaatst wordt. Heeft u een specifieke vraag over onze producten?

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologie├źn en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos ge├»ntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?