Met de beste steen, een kei in het vak

Met de beste steen, een kei in het vak

Natuursteen Van Ham is één van de grootste natuursteen verwerkende bedrijven van
​​​​​​​Noord-Limburg. Met trots tonen wij u graag ons stokpaardje, ​​​​​​​de Belgische Blauwe Hardsteen.
​​​​​​​Een echte blikvanger voor iedere woning.

Natuursteen Van Ham

Natuursteen Van Ham is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verwerken en op maat maken van graniet, arduin, marmer, composiet en keramiek. Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow geven wij u steeds het beste advies en brengen wij al uw projecten tot een goed einde.

Het bedrijf, dat werd opgericht in 1948, staat vandaag vooral bekend om zijn stokpaardje, de Belgische Blauwe Hardsteen. Als één van de grootste natuursteen verwerkende bedrijven van Noord-Limburg streven we naar de beste kwaliteit met het beste materiaal.

Tevens levert Natuursteen Van Ham zowel aan particulieren als aan bedrijven. Aarzel dus niet en kom zeker even langs in onze toonzaal om te kijken wat Natuursteen Van Ham voor u kan betekenen.

In de kijker

Natuursteen
Van Ham

Al onze producten worden in ons werkhuis op maat gemaakt.

Unieke soorten natuursteen

Expertise

Kwaliteit

Klantgericht

Duurzaam materiaal

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

Interieur

U kan natuursteen op verschillende manieren gebruiken in uw interieur. Kiest u voor marmer, graniet, of blauwe hardsteen? Natuursteen Van Ham zorgt dat uw keuze perfect tot zijn recht komt in uw woning.

Veelgestelde vragen

Exterieur

Natuursteen Van Ham houdt zich op grote schaal bezig met het vervaardigen van duurzame producten voor de bouwwereld en uitvaartsector.

Wilt u graag tijdloze natuursteen in uw woning?

Natuursteen gaat generaties mee, is allergievrij, modieus en milieuvriendelijk. Aarzel dus niet en kom zeker even langs in onze toonzaal om te kijken wat Natuursteen Van Ham voor u kan betekenen.

Blijf op de hoogte van tips en advies met onze nieuwsbrief

In de kijker

De middelen die onze experts hanteren is pure kunst!

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en produceren kwaliteitsvolle stukken op maat die naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw interieur. Wil u meer weten over deze technieken en afwerking?